Contact
Pictogram van FacebookPictogram van Instagrampictogram van LinkedIn

horeca & verhuur

De horeca in Sluis 751 wordt verzorgd door medewerkers en cliënten van Reakt & BuitenGewoon. In Lunchroom Sluis 751 serveren zij heerlijke koffie en thee met wat lekkers erbij. Of ga je voor één van de gerechten en snacks van onze lunchkaart?
Close up van turquoise scheepstouw

Gastvrij voor iedereen

We vinden het leuk als je langskomt, alleen of met een vriend(in), je kind, moeder of collega. Om even rustig te zitten of juist om mensen te ontmoeten.

In onze Lunchroom kun je terecht voor een kop koffie of thee en taart. Daarnaast hebben we een fijne lunchkaart met huisgemaakte soep, verse broodjes en heerlijke snacks.

Alles voor een sociale prijs, zodat meer Velsenaren bij ons lekker kunnen eten en drinken. Tegelijk krijgen onze cliënten de kans om nieuwe vaardigheden te leren. En is het mooi weer? Ons terras is ruim en zonnig!

Lunchroom Sluis 751 is open op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 14.00 uur, zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur.

Eetcafé sluis 751 op maandag

Samen eten maken, gezellig aan tafel gaan en natuurlijk opruimen. Elke maandag van 16.00 tot 20.00 uur maken en eten we samen een gezonde maaltijd in Eetcafé Sluis 751. Dat zorgt voor een gezellige avond en misschien nieuwe recepten om ook thuis uit te proberen.

Deelnemen kost 3,50 Euro. Iedereen is welkom en kan meedoen. Meld je vooraf aan via mail, telefoon 06 821 215 95 of stap even bij Sluis 751 binnen. Aanmelden kan tot maandag 12.00 uur voor het Eetcafé van diezelfde avond.

Ruimte te huur

Overdag kun je verschillende ruimtes in Sluis 751 huren. Handig als je bijvoorbeeld met meerdere personen wilt overleggen. Of als je een workshop of lezing gaat geven.

Natuurlijk zorgen wij dan voor koffie en thee. En in overleg kunnen we ook een uitgebreidere catering regelen. Vraag ons naar de mogelijkheden via onderstaande knop met het aanvraagformulier.

Ruimte Reserveren