OPEN HUIS

Donderdagmiddag 23 mei organiseren de maatschappelijke organisaties in Sluis 751 een Open Huis van 13.00 tot 15.30 uur. Het Open Huis is er voor álle Velsenaren om (opnieuw) kennis te maken met de mogelijkheden en activiteiten in Sluis 751. De middag is ook een goede gelegenheid voor mantelzorgers, vrijwilligers en hulpverleners met cliënten om zelf eens de sfeer in Sluis 751 te proeven. Je bent van harte welkom!

Wat kun je verwachten?

Maak kennis met de mensen van het Sociaal Wijkteam Velsen, Socius, stichting BuitenGewoon, Reakt, IJmond werkt!, INOVA en Welzijn Velsen. Zij geven in Sluis 751 informatie, advies en ondersteuning aan Velsenaren en vertellen je daar graag meer over. Je kunt met je vragen bij hen terecht of bij het Contactpunt Sociaal Wijkteam Velsen dat deze middag speciaal geopend is.

Proef GRATIS huisgemaakte tonijnsalade, gehaktballetjes en heerlijke vegetarische soep met paprika en tomaat van Lunchroom Sluis 751. Geserveerd met een grote glimlach door de medewerkers en cliënten van Reakt en stichting BuitenGewoon.

En doe gezellig mee met één van de activiteiten in Sluis 751:

13.00 – 14.00 uur

Mini-workshop ‘Contact maken’ o.l.v. Chris Hebling (Socius). Welke manieren zijn er om contact met anderen te maken?

13.30 – 15.00 uur

Mini-workshop haken in het Haakcafé dat om de week in Sluis 751 op donderdag plaatsvindt. Ook iets voor jou? Probeer het uit tijdens het Open Huis!

14.30 – 15.30 uur

Maak kennis met Slow Sports onder leiding van Nicolette Datema. Slow Sports is een training buiten waar iedereen aan mee kan doen ongeacht je fysieke gesteldheid. Doe mee en ontdek of dit de sport voor jou is. Sportkleding is niet nodig.

Loop gewoon binnen, we ontmoeten je graag!