Herstelcafé - Over de wens om weer te werken

Woensdag 12 juni organiseren Herstelacademie Haarlem en Meer en Reakt een Herstelcafé over de wens om weer te gaan werken. Het Herstelcafé is er voor alle inwoners van Velsen. De bijeenkomst is van 16.00 tot 18.00 uur in Sluis 751.

Als je door psychische en/of verslavingskwetsbaarheid langere tijd niet hebt gewerkt is het vaak lastig om de stap naar werk ook echt te zetten. Misschien herken je vragen als “Kan ik dat wel? Is een betaalde baan nog voor mij weggelegd? En word ik geaccepteerd door collega’s?” In het Herstelcafé in Sluis 751 gaan we hierover met elkaar in gesprek.

Meer informatie

Herstelacademie Haarlem en Meer en Reakt organiseren op elke 2e woensdag van de maand een Herstelcafé in Sluis 751. Elk Herstelcafé heeft een eigen thema dat te maken heeft met psychische en/of verslavingskwetsbaarheid. Aan de hand van een ervaringsverhaal van een ervaringsdeskundige gaan we met elkaar in gesprek en kunnen we ervaringen met elkaar delen. De avond is er ook om elkaar te ontmoeten en om nader kennis met elkaar te maken. Koffie en thee met wat lekkers staan klaar!

Voor meer informatie over het Herstelcafé in Sluis 751 kun je contact opnemen met Karin Goudsmit (Herstelacademie Haarlem en Meer) via telefoon 06 1001 5544 en e-mail of met Thijs Pichel (Reakt) via telefoon 06 4703 5158 en e-mail.